Vi kan allt inom kärltvätt

Kärltvätt i Sundsvall, Gävle, Östersund & Örnsköldsvik

Vi utför kärltvätt i:
Sundsvall | Gävle | Östersund | Örnsköldsvik

Välkommen till Remove när du behöver hjälp med kärltvätt i Gävle, Örnsköldsvik, Östersund eller Sundsvall. Vi är ett saneringsföretag som arbetar med bland annat klotter- och skadesanering, tvätt av sopkärl och stubbfräsning och vi anlitas av såväl privatpersoner som företag och kommuner. Vårt mål är att vara det bästa företaget i norra Sverige inom vårt område, varför vi alltid arbetar med stort fokus på att ta fram en kundanpassad lösning i varje uppdrag. Vi arbetar med vår utgångspunkt i Sundsvall, men kan hjälpa till med kärltvätt i Gävle, Östersund och Örnsköldsvik.

Skitigt sopkärl - kärltvätt Tvättat sopkärl - kärltvätt Kärltvätt

Remove rengör dina sopkärl och soprum med modern och miljövänlig tekniken.

Varför ska du tvätta dina sopkärl och soprum med oss:
• Vi jobbar och tänker miljö i alla avseenden när vi utför våra uppdrag
• Våra maskiner och arbetsmetoder gör att jobbet blir rätt och snabbt utfört
• Slutresultatet
• Totalekonomi


Vi hjälper dig att tvätta rent alla typer av kärl oavsett storlek och system för avfallshantering och vi har gedigen utrustning för att på bästa sätt kunna tvätta rent sopkärlen med hänsyn till miljö och hälsa. Kärlen utsätts för stora påfrestningar dagligen varför det är mycket viktigt att regelbundet göra rent dem ordentligt, annars kan de lätt börja lukta illa vilket är både ohygieniskt och lockar till sig ohyra och det kan ge större problem på sikt.

Vi hjälper dig i Sundsvall, Gävle, Östersund & Örnsköldsvik

Att regelbundet utföra kärltvätt förebygger effektivt dessa problem och ger en trivsam och hygienisk miljö i soprummet vilket också bidrar till att besökare sorterar sitt avfall på rätt sätt. Vi har utbildad och kompetent personal som utför kärltvätten snabbt och enkelt helt enligt de behov som finns. Genom åren har vi arbetat med flera nöjda kunder, och vill du veta mer om hur vi arbetat tidigare kan du titta igenom våra referenser här på hemsidan.

Kontakta oss för kärltvätt

Om du behöver hjälp med kärltvätt i din fastighet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Remove så bokar vi gärna in ett möte med dig där vi kan berätta mer om hur vi arbetar och hur ett upplägg skulle kunna se ut för dig.

Kontaktuppgifter

Adress: Bågevägen 3
856 53 Sundsvall

Telefon: 070-3362978
E-post: info@remove.se

Beställ offert: Tryck här


Betala snabbt & enkelt

Våra tjänster