Vi utför klottersanering

Klottersanering i Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik & Gävle

Vi hjälper dig med klottersanering i:
Sundsvall | Gävle | Östersund | Örnsköldsvik

Vänd dig till oss på Remove om du behöver hjälp med klottersanering i Sundsvall, Gävle, Östersund eller Örnsköldsvik. Vi är ett rengörings- och saneringsföretag med inriktning på just klottersanering, och vi har gedigen erfarenhet av att ta bort oönskat klotter på alla ytor i olika miljöer. Med rätt kompetens och kunskap kan vi utföra effektiv klottersanering med ett snyggt slutresultat utan vare sig rester eller skuggor kvar på den behandlade ytan. Vår utgångspunkt är Sundsvall, men vi arbetar över hela Jämtland och Västernorrland där vi arbetar med både företag, privatpersoner och kommuner. Vårt mål är att vara det bästa företaget i norra Sverige inom vårt område, varför vi alltid arbetar noga med att ta fram en individuell lösning för varje kund.

Med oss blir klotter ett minne blott

I vårt arbete med kemisk klottersanering börjar vi med att analysera vilken typ av färg som använts, och därefter anpassar vi valet av kemikalier för att få bort det, i syfte att genomföra en så skonsam sanering som möjligt. Vi vet att man gärna vill bli av med klotter snabbt, inte minst för att en klottrad vägg kan bjuda in andra klottrare att fortsätta på samma vägg, och därför är vi måna om att alltid hjälpa till med kort varsel. Ta därför kontakt med oss så fort en yta blivit klottrad på, så ser vi till att rycka ut snarast möjligt.

Kontakta oss för klottersanering

Genom åren har vi kunnat hjälpa många med klottersanering och du kan ta en titt här på webben på ett urval av de fasader och andra ytor vi har sanerat tidigare. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du råkat ut för klotter, så hjälper vi dig. Hör av dig till oss på mail, telefon eller via formuläret här på hemsidan så berättar vi mer. Välkommen till Remove.

Kontaktuppgifter

Adress: Bågevägen 3
856 53 Sundsvall

Telefon: 070-3362978
E-post: info@remove.se

Beställ offert: Tryck här

Våra tjänster