Sanering av soprum & soptunnor

Sanering av soprum i Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik & Östersund

Sanering av soprum i:
Sundsvall | Gävle | Östersund | Örnsköldsvik

Vi på Remove kan hjälpa dig med sanering av soprum i Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund. Vi är ett rengörings- och saneringsföretag som erbjuder hjälp med bland annat tvätt och rengöring av sopkärl, klotter- och skadesanering samt stubbfräsning. Med andra ord är vi specialister på sanering och vi erbjuder både företag, kommuner och privatpersoner våra olika tjänster. Vår bas är i Sundsvall men vi erbjuder våra tjänster över hela Västernorrland och Jämtland och vårt mål är att vara det bästa företaget i norra Sverige inom vårt område. För att kunna nå dit är vi alltid noga med att erbjuda individanpassade lösningar utifrån varje uppdrag eftersom alla behov ser olika ut.

Anlita oss för sanering av soprum

Vi hjälper er med sanering av ert soprum oavsett storlek och vi har den utrustning som krävs för att på ett skonsamt och effektivt sätt göra rent i soprummet och i kärlen, där vi alltid tar hänsyn till miljö och hälsa i vårt arbete. Soprum är utrymmen som utsätts för stora påfrestningar och det är av högsta vikt att hålla dem rena och fräscha – inte minst för hygienens skull, men också för trivseln och trevnaden för de boende som använder soprummet regelbundet. Om man inte gör rent i soprummet med jämna mellanrum kan det börja lukta illa, något som i värsta fall lockar till sig ohyra och det kan leda till värre problem på längre sikt. Att regelbundet städa och sanera förebygger dessa negativa konsekvenser och bidrar också till att besökarna i större utsträckning sorterar sitt avfall på rätt sätt.

Vi på Remove har den kompetens och den utrustning som behövs för att snabbt och effektivt göra rent i soprummet på ett miljövänligt sätt enligt de behov som finns hos er. Vi har genom åren haft flera nöjda kunder inom olika områden, och är du nyfiken på vilka som anlitat oss tidigare kan du ta en titt på några av de referenser vi samlat här på vår hemsida.

Kontakta oss för mer information

Om du behöver hjälp med sanering av ett soprum i din fastighet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Remove – ring, maila eller fyll i formuläret här på hemsidan så bokar vi gärna in ett möte med dig där vi kan berätta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig. Du kan också skicka in en offertförfrågan här på hemsidan.

Kontaktuppgifter

Adress: Bågevägen 3
856 53 Sundsvall

Telefon: 070-3362978
E-post: info@remove.se

Beställ offert: Tryck här


Betala snabbt & enkelt

Våra tjänster