Sanering av soprum & soptunnor

Sanering av soptunnor i Sundsvall, Gävle, Östersund & Örnsköldsvik

Sanering av soptunnor i:
Sundsvall | Gävle | Östersund | Örnsköldsvik

Välkommen att kontakta oss på Remove när du behöver hjälp med sanering av soptunnor i Gävle, Östersund, Örnsköldsvik eller Sundsvall. Vi är ett sanerings- och rengöringsföretag som arbetar med bland annat stubbfräsning, klottersanering, fasadrengöring och tvätt av sopkärl runtom i norra Sverige. Vi har vår utgångspunkt i Sundsvall men tar oss an uppdrag i hela Jämtland och Västernorrland. Vi kan göra rent i ditt soprum, sopnedkast eller dina soptunnor på bästa sätt med hjälp av gedigen utrustning och rätt kompetens. Vi har ett uttalat mål om att vara det bästa företaget i norra Sverige inom vårt område, och i vår strävan att uppnå det arbetar vi alltid med individuella lösningar för varje kund, eftersom alla behov ser olika ut från situation till situation.

Anlita oss när dina soptunnor behöver ses över

Att hålla soprum och soptunnor vid gott skick kräver såväl kunskap som ansträngning. Soptunnor utsätts för stora påfrestningar på grund av allt avfall som slängs däri och kan lätt börja sprida en ofräsch lukt, vilket kan locka till sig flugor och andra skadedjur till soprummet. Det i sin tur kan öka risken för större problem i soprummet på sikt, men det är också ohygieniskt eftersom det skapar en bakteriehärd i rummet. Att regelbundet utföra sanering av soptunnor förebygger dessa typer av problem, samtidigt som trivseln ökar för de som använder soptunnorna. Dessutom bidrar det till att besökarna i större utsträckning kommer att sortera sitt avfall på rätt sätt i de olika kärlen. Vi på Remove kan hjälpa er med sanering av soptunnor oavsett vilket system ni har för avfallshantering och vi utför jobbet noggrant och ordentligt med hänsyn till såväl miljö som omgivning. Vi kan även genomföra en soprumssanering i samma veva, vilket kan vara lämpligt om det var länge sedan soprummet rengjordes.

Vi har precis rätt kompetens och utrustning som krävs för att göra rent era soptunnor helt enligt de behov som finns hos er. Vi har genom åren haft flera nöjda kunder inom många olika områden, och om du vill veta mer om hur vi har arbetat tidigare är du välkommen att ta en titt på de referenser vi samlat här på hemsidan.

Kontakta oss för sanering av soptunnor

Vi anlitas av både kommuner, företag och privatpersoner, och om du behöver hjälp med sanering av soptunnor i Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik eller i Östersund är du välkommen att höra av dig till oss. Vi bokar gärna in ett möte med dig där vi kan berätta mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig. Du når oss via telefon, mail eller kontaktformuläret här på hemsidan. Om du är intresserad av en första offert kan du skicka in en förfrågan direkt online. Välkommen till Remove.

Kontaktuppgifter

Adress: Bågevägen 3
856 53 Sundsvall

Telefon: 070-3362978
E-post: info@remove.se

Beställ offert: Tryck här


Betala snabbt & enkelt

Våra tjänster