Vi kan stubbfräsning

Stubbfräsning i Gävle, Örnsköldsvik, Östersund & Sundsvall

Vi utför stubbfräsning i:
Sundsvall | Gävle | Östersund | Örnsköldsvik

Du har antagligen sökt efter “stubbfräsning” och då har du kommit alldeles rätt. Remove är ett företag som arbetar med klottersanering, tvätt av sopkärl och fräsning av stubbar och kan hjälpa dig med professionell stubbfräsning i Sundsvall, Örnsköldsvik, Östersund och Gävle och vårt mål är tydligt – att bli norra Sveriges bästa företag inom vårt område. För att kunna uppnå det arbetar vi noga med att kunna hitta den bästa lösningen för varje individuell kund, eftersom behoven varierar hela tiden. Vi erbjuder våra tjänster för såväl privatpersoner som kommuner och företag och som specialister på stubbfräsning har vi inga problem att ta bort stubbar även på svårtillgängliga platser. Vi har vår utgångspunkt i Sundsvall men tar oss an arbete med stubbfräsning i hela Jämtland och Västernorrland.

Gör stubben till ett minne blott – med vår stubbfräsning

När man ska utföra en trädfällning är det oftast själva trädborttagningen som är den enkla delen av jobbet, medan det är betydligt svårare att bli av med stubben som blir kvar efter fällningen. Många gånger blir den bara kvar på marken efter att man fällt trädet, på grund av att det är komplicerat och arbetsamt att få bort stubben, men det är sällan särskilt vackert med en stubbe kvar – speciellt inte i trädgårdar eller parker. Det tar lång tid innan stubben förmultnar av sig själv och kan i värsta fall bli säte för skadliga insekter eller andra mikroorganismer som sprider sig till andra växter på tomten.

Fräsning i Sundsvall, Gävle, Östersund & Örnsköldsvik

Att utföra stubbfräsning på egen hand är inget som rekommenderas eftersom det är svårt att utföra av en icke yrkeskunnig person, och det kan bli dyrt för dig om du misslyckas. Dessutom är det ganska kostsamt att hyra en stubbfräs, jämfört med att anlita hjälp för uppdraget. Vi på Remove har professionell erfarenhet och hjälper er att på bästa sätt ta bort stubbar oavsett var det gäller, och med vår stubbfräs tar vi snabbt och enkelt bort stubben utan att behöva gräva upp den ur marken. Det ger ett fint slutresultat

Kontakta oss för hjälp med stubbfräs

Om du har en eller flera stubbar på din tomt eller markyta som du vill bli av med, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Remove så hjälper vi dig. Vi bokar gärna in ett möte med dig där vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig, men du kan också skicka en offertförfrågan direkt online här på vår hemsida.

Kontaktuppgifter

Adress: Bågevägen 3
856 53 Sundsvall

Telefon: 070-3362978
E-post: info@remove.se

Beställ offert: Tryck här

Våra tjänster