Vi tvättar dina soptunnor & sopkärl

Tvätt av sopkärl Sundsvall, Gävle, Östersund & Örnsköldsvik

Vi utför tvätt av sopkärl i:
Sundsvall | Gävle | Östersund | Örnsköldsvik

Du har förmodligen sökt på “tvätt av sopkärl” och då har du kommit helt
rätt. Vi på Remove är ett rengörings- och saneringsföretag som bland annat erbjuder tjänster som stubbfräsning, klottersanering och tvätt av sopkärl och soprum. Vi har vår bas i Sundsvall men erbjuder även tvätt av sopkärl i Gävle, Örnsköldsvik och Östersund. Som mål vill vi vara det bästa företaget i hela norra Sverige inom vår bransch och för att kunna bli det ser vi alltid till att arbeta med kundanpassade lösningar utifrån varje enskilt behov. Vi anlitas av såväl privatpersoner som företag och kommuner och om du vill veta mer om våra tidigare uppdrag har vi samlat ett antal referenser här på webben.

Sopkärl utsätts för hårda påfrestningar på grund av allt avfall och att hålla dem rena kräver både ansträngning och kunskap. Struntar man i rengöringen kan det lätt börja lukta illa samtidigt som både skadedjur och bakterier hittar säte. Det är ohygieniskt och ger en otrevlig miljö i soprummet för de som måste använda den. Tack vare regelbunden tvätt av sopkärl blir besökarna mer benägna att sortera sitt avfall på rätt sätt och trivseln ökar markant. Vi på Remove arbetar alltid med hänsyn till både miljö och omgivning och har precis rätt utrustning och rätt kompetens som krävs för att snabbt och effektivt tvätta era sopkärl.

Kontakta oss när du vill beställa tvätt av sopkärl

Om du vill anlita oss för tvätt av sopkärl är du välkommen att höra av dig till oss. Vi bokar gärna in ett möte med dig där vi berättar mer om oss och vad vi kan göra för dig. Du når oss på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på webben och vill du ha ett första offertförslag kan du göra en förfrågan direkt online. Välkommen till Remove.

Kontaktuppgifter

Adress: Bågevägen 3
856 53 Sundsvall

Telefon: 070-3362978
E-post: info@remove.se

Beställ offert: Tryck här


Betala snabbt & enkelt

Våra tjänster