Vi tvättar dina soptunnor & sopkärl

Tvätt av soptunnor i Sundsvall, Gävle, Östersund & Örnsköldsvik

Vi utför tvätt av soptunnor i:
Sundsvall | Gävle | Östersund | Örnsköldsvik

Du har antagligen sökt på “tvätt av soptunnor” och då har du kommit helt rätt. Remove är ett företag som arbetar med sanering och rengöring, och vi erbjuder bland annat tjänster som klottersanering, stubbfräsning och tvätt av soptunnor och soprum. Vi har vår utgångspunkt i Sundsvall, men erbjuder tvätt av soptunnor även i Gävle, Östersund och Örnsköldsvik. Vi har som ambition att vara det bästa företaget i vår bransch i hela Jämtland och Västernorrland, och för att kunna bli det ser vi alltid till att leverera kundanpassade lösningar eftersom alla behov alltid ser olika ut. Vi arbetar för både företag, privatpersoner, kommuner och fastighetsägare och är du nyfiken på vilka uppdrag vi haft tidigare kan du ta en titt på några av de referenser vi samlat här på webben.

Vikten av rätt rengöring

Soptunnor utsätts dagligen för en hel del påfrestningar med allt avfall som ska hanteras, vilket gör att det lätt börjar lukta illa. Det får ohyror som skadeinsekter och bakterier att trivas, vilket på sikt kan leda till större komplikationer i soprummet. Därför är det av högsta vikt att hålla soptunnorna rena för att bibehålla en hygienisk och trevlig miljö, och framförallt för att kunna förebygga problem med ohyra och dålig lukt. Att regelbundet utföra tvätt av soptunnor gör dessutom besökarna mer benägna att sortera sina avfall på rätt sätt i de olika tunnorna.

Vi på Remove har precis rätt utrustning och kompetens för att kunna göra rent soptunnor på ett skonsamt och effektivt sätt med hänsyn till både miljö och omgivning. Oavsett vilket system ni har för avfallshantering eller vilken storlek era soptunnor är hjälper vi er med en noga och ordentlig rengöring enligt behov. Vi kan även erbjuda sanering av soprummet i samma veva som vi tvättar era soptunnor, något som ofta kan vara nödvändigt om det var länge sedan rummet städades rent. Genom åren har vi arbetat för flera nöjda kunder inom en rad olika branscher och områden.

Kontakta oss när du ska tvätta av soptunnorna

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Remove om du behöver hjälp med tvätt av soptunnor i din fastighet – vi bokar gärna in ett möte med dig där vi berättar mer om vårt arbete och hur vi kan hjälpa dig med ett kundanpassat upplägg. Du når oss via telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida. Välkommen till Remove.

Kontaktuppgifter

Adress: Bågevägen 3
856 53 Sundsvall

Telefon: 070-3362978
E-post: info@remove.se

Beställ offert: Tryck här


Betala snabbt & enkelt

Våra tjänster